Ananas Paj
Beskrivning:
Denna Ananas Paj går inte av för hackor vill jag lova :). Ananas Pajen är högst uppskattad utav min syster barn och utav oss vuxna med för den delen ;). Mamma har använt sig utav detta recept på Ananas Paj så länge jag kan minnas och hoppas hon kommer att göra det i många år framöver.
Deg:
150 g Margarin
3 dl Vetemjöl
1½ dl Socker
1 tsk Bakpulver
Fyllning:
2 dl Gräddfil
1 burk krossad ananas
1 ½ dl Socker
1 tsk Vaniljsocker
1 Ägg
Tillagning:
Blanda ingredienserna till degen i en bunke och tryck sedan ute den i en form.
Där efter blandar du ingredienserna till fyllningen även den i en bunke till en smet och häller ner den i formen.
Grädda sedan på 220g värme i ca:30 min, eller tills ananas pajen har fått en fin färg och blivit fast.
Ingredienser:
Deg:
150 g Margarin
3 dl Vetemjöl
1½ dl Socker
1 tsk Bakpulver
Fyllning:
2 dl Gräddfil
1 burk krossad ananas
1 ½ dl Socker
1 tsk Vaniljsocker
1 Ägg
Gör så här:
Blanda ingredienserna till degen i en bunke och tryck sedan ute den i en form.
Där efter blandar du ingredienserna till fyllningen även den i en bunke till en smet och häller ner den i formen.
Grädda sedan på 220g värme i ca:30 min, eller tills ananas pajen har fått en fin färg och blivit fast.
Recept info:
- Tillagningstid:
- Svårighetsgrad:Normalt
- Vegetariskt:Nej
- Glutenfri:Nej
- För diabetiker:Nej
- Laktosfri:Nej